Categorii

Producători

Cele mai vândute

Toate produsele cele mai vândute

Oferte speciale

Toate promoțiile

Informatii

Buletin de știri

Lista dorințelor

Termeni si Conditii

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Two Pink Dots S.R.L se obliga sa administreze în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acela de a se primi/prelucra/furniza comenzile de produse inregistrate pe site-ul kidmagazin.ro.

Compania prelucrează datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Datele cu caracter personal nu pot fi transferate in strainatate.

Refuzul de a furniza aceste informatii determină implicit imposibilitatea de a prelucra comenzile Dvs.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC Two Pink Dots S.R.L şi nu sunt comunicate altor destinatari, cu exceptia firmelor de curierat care asigura transportul si livrarea produselor catre beneficiar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

OBSERVATIE :

- orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială).

- orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la SC Two Pink Dots S.R.L Adresa : Str. Pictor Iscovescu Nr.16 Ploiesti Prahova e-mail: contact@kidmagazin.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Site-ul kidmagazin.ro este operat de societatea SC Two Pink Dots S.R.L, cu sediul in Str. Pictor Iscovescu Nr.16 Ploiesti Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/493/2014 , CUI : 33004068 . Prin completarea formularului de inregistrare de pe kidmagazin.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii kidmagazin.ro in urmatoarele scopuri:

- Stabilirea contactului cu clientii;

- Prelucrarea comenzilor;

- Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

- Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea kidmagazin.ro si a tertilor cu care kidmagazin.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe kidmagazin.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

PROTECTIA SI SECURITATEA DATELOR

Platforma eCommerce PrestaShop foloseste sisteme si tehnologii avansate pentru a asigura protectia si securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, si anume:

- securizarea accesului la site prin criptare SSL;
- acces partajat la bazele de date sau alte informatii cu caracter confidential;
- restrictionarea accesului dupa un numar de incercari nereusite;
- sistem de protectie a datelor clientilor;
- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiasi magazin (fiecare primeste doar accesul de care are nevoie pentru indeplinirea functiilor);
- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operatiuni executate de fiecare user);
- computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi;
- monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati;
- realizarea de back-upuri zilnice si stocarea lor securizata;
- utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat;
- protectie avansata impotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum si la nivel de servere);

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate si protectia si securitatea datelor, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact , pe adresa de email contact@kidmagazin.ro sau la tel :0727419806.Plata si Livrarea
Toate preturile includ TVA.
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului KidMagazin.ro are valuare contractuala.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Transportul este gratuit in tara, in aria de acoperire a Fan Courierului pentru comenzile cu valoare minima 400 Ron. Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 400 de RON, transportul se plateste. Costul de transport variaza în functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata), iar valoarea exacta este specificata sub pretul produsului, sau va fi comunicata telefonic, in momentul confirmarii comenzii. Livrarea se va realiza in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.
Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.
Factura fiscala va fi trimisa in colet sau format electronic in e-mail, impreuna cu documentul de expeditie.

Responsabilitati privind produsele
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
KidMagazin.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 10 zile de la livrarea acestora. KidMagazin.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta KidMagazin.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
KidMagazin.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic.
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor KidMagazin.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, KidMagazin.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Returul produselor
In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.KidMagazin.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 de zile din momentul in care l-ati primit.
Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Two Pink Dots S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire) .
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
SC Two Pink Dots S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor.
"Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008"
Dreptul de denuntare unilaterala a contractului
Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."
Cheltuielile de transport se ridica la: 25 lei colet standard de 1 kg. Pentru colete cu greutatea peste 1kg se plateste 25 lei + 1 leu/kg suplimentar. Preturile includ TVA.

Garantia produselor
Garantie comerciala
Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.
Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.